Vypadá to na prosluněný víkend! Přijďte si ho zpříjemnit k nám na BRUNCH!❤️ A už jste to slyšeli? Máme na menu LÍVANCE!🙈 O víkendu do 12:00! S Mimosou je to dokonalá snídaně! Máme vyzkoušeno! Těšíme se na Vás❤️ #bistro #kafemelnikbistro #brunch #vikend #snidane #livance #pankcakes #coffee #vyberovakava #kafemelnik
Máme zmrzlinu! A ne jen tak ledajakou! Máme PURO GELATO! Do kornoutu Do misky …
Máme zmrzlinu! A ne jen tak ledajakou! Máme PURO GELATO! Do kornoutu Do misky Do kafe Do čeho chcete❤️❤️ Je skvělá! Léto je tu! A k tomu máme pár novinek na menu! Krásný den❤️ #melnik #bistro #kafemelnik #kafemelnikbistro #zmrzlina #gelato #snidane #obed #brunch #vyberovakava
DĚTI JSOU TAKY LIDI 6.6. OD 17:00
O ČEM SE BUDE MLUVIT Zdeňka se s vámi podělí o zážitky i zkušenosti mámy jednoho dvacetiletého mladého muže, čtrnáctileté unschoolerky a tříleté svobodné bytosti. Budete si moci povídat i o jejích osmi letech ve Svobodě učení, o několika rocích práce s dětmi v kroužcích a ve školce, o sedmileté domškolácké střídavce, jednom pokusu o komunitní školu, o natáčení dokumentu […]
Dnešní téma – vejce šedesát tři Jak a proč děláme „Rolls-Royce“ mezi vejci Doz…
Dnešní téma – vejce šedesát tři ❤ Jak a proč děláme „Rolls-Royce“ mezi vejci 🥳 Dozvíte se na našem blogu https://mlk.coffee/63 🥚
Rolls-Royce mezi vejci a hvězda našeho menu.
Čím je vejce 63 tak speciální? Jak název napovídá, vaří se 63 minut při 63°C. Dodržení času i teploty je přitom naprosto zásadní a zaručuje, že žloutek bude tekutý, pudinkový, jak to má spousta lidí ráda, a zároveň proběhne pasterizace a není se tak třeba bát žádných nepříjemných překvapení. Šéfkuchaře Bistra Mělník Tarase na tomto jídle baví jedinečná sametová konzistence […]
Ahoj! Hledáme nadšence do kuchyně! Není potřeba být profík! Co musíš mít je chuť…
Ahoj🙋🏼♀️! Hledáme nadšence do kuchyně! Není potřeba být profík! Co musíš mít je chuť, nejen při vaření, ale i do práce! Zodpovědnost se také hodí a dochvilnost jakbysmet! My nabízíme: •moderní prostředí •férové finanční ohodnocení •mladý příjemný kolektiv •možnost rozvoje •krátký/dlouhý týden Buď náš nový masterchef!👩🏼🍳👨🏻🍳❤️ Piš na email: adela@kafemelnik.cz #bistro #kafemelnikbistro #kafemelnik #brunch #prace #kuchar #masterchef #snidane